Начало Киокушин Японско бойно величие с обръщение към бойците в Камчия

Японско бойно величие с обръщение към бойците в Камчия

Японско бойно величие с обръщение към бойците в Камчия
0

Специален поздрав до участниците в 14-ия Международен летен киокушин лагер „Варна 2020“ изпрати Канчо Хацуо Рояма. Японското светило в карате киокушин този път бе възпрепятстван да присъства лично заради усложнената ситуация с COVID-19 и многото затворени граници. Съпредседателят на Световния киокушин съюз (KWU) и президент на Международната карате киокушин-кан организация пожела да се свърже с последователи на това бойно изкуство, като се обърна към тях с пожелание и някои съвети.

„Уважаеми членове на KWU,

надявам се, че вие ​​и любимите ви хора се справят добре.

KWU Летният лагер в Камчия, България се провежда отново и тази година. Тъжно ми е, че не мога да го посетя поради пандемията от коронавирус. Това е най-големият семинар в света на карате и едно прекрасно събитие, което привлича международно внимание всяка година. Всички участници трябва да се гордеят със себе си, да го посещават и да дават най-доброто от себе си! Също така, изпитвам дълбоко уважение към всички инструктори, които ще го водят. Сигурен съм, че цялата ситуация ще се подобри и ще можем да имаме по-прекрасен от всякога семинар следващата година. Нямам търпение да видим отново и да тренираме заедно! Ус!“

XIV Международен летен киокушин лагер „Варна 2020“ ще продължи до 23-ти август. Едно от най-мащабните събития в света на това бойно изкуство се организира от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU). По време на лагера ще има тренировки киокушин и иайдо, както и по правилата на KWU International Professional League. Две спортни състезания са включени в програмата  – Световна купа на KWU за младежи (18-21 г.) и шестото издание на бойната галавечер SENSHI.

SENSHI 6 се провежда със съдействието на ЗАД „Армеец“,  Max Sport и М Кар Груп.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.