Начало Senshi Ян Сокуп от Камчия: Очаквам седмица с приключения с най-добрите!

Ян Сокуп от Камчия: Очаквам седмица с приключения с най-добрите!

Ян Сокуп от Камчия: Очаквам седмица с приключения с най-добрите!
0

Чешката бойна машина Ян Сокуп вече е в България. Европейският шампион по киокушин, победител от престижната надпревара „All Japan“ и сребърен медалист от Световното първенство по киокушин пристигна в спортния комплекс в Камчия в понеделник и веднага се включи във вечерното занимание от 14-ия Международен летен киокушин лагер „Варна 2020“, организиран от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU).

„И така… Пристигнах на лагера в Камчия. Всичко е идеално наред. Очаквам седмица пълна с карате, К1 и приключения с най-добрите!“, сподели Сокуп със своите последователи във Facebook.

Във вторник Сокуп проведе като водещ инструктор сутрешната карате тренировки. Заедно с абсолютния световен световен шампион на без категории сенсей Захари Дамянов показаха класни техники на участниците в лагера.

Чехът, който участва и в „Битката на шампионите 11: Школа срещу школа“ през 2019-та в Москва, ще не само инструктор, но и рефер в шестото издание на SENSHI. Елитната бойна верига ще се проведе на 21-ви август, петък, от 20:00 ч. в Амфитеатъра в Камчия.