Начало Senshi Лагерът на KWU International Professional League продължава с пълна сила(СНИМКИ)

Лагерът на KWU International Professional League продължава с пълна сила(СНИМКИ)

Лагерът на KWU International Professional League продължава с пълна сила(СНИМКИ)
0

Колкото експлозивна, толкова и ползотворна бе втората тренировъчна сесия с марката KWU International Professional League, част от програмата на 14-ия Международен Летен лагер по киокушин „Варна 2020“ .

След като вчера бе дадено началото, днес отново над 180 бойци от 14 държави взеха участие в тренировките под ръководството на кикбокс легендите Петер Артс и Семи Шилт. Днешната сесия обаче включваше и две известни имена от световната киокушин сцена.

Става въпрос за генералният секретар на Световния киокушин съвет – Шихан Александър Пичкунов (5 дан) и за чешката звезда в бойните спортове Ян Сокуп.

Европейският шампион по киокушин и победител от престижната надпревара „All Japan“ се включи в тренировъчната сесия, която бе разделена на две групи и се проведе на открито поради противоепидемичните мерки.

Нещото, което направи впечатление на всички присъстващи бе, че и двамата показаха перфектна форма, въпреки дългите месеци на изолация. Сокуп и Пичкунов ще вземат участие и в предстоящото шесто издание на бойната галавечер SENSHI, която ще се проведе този петък (21-ви август) в Камчия.

Двамата ще влязат в ролята на рефери, точно както Петер Артс и Семи Шилт. Кикбокс величията наблегнаха на техниките за контраатаки, като постоянно даваха наставления на бойците около тях.

Августовските температури не представляваха проблем за участниците в тренировката, които бяха изцяло съсредоточени върху качественото изпълнение на указанията.

KWU International Professional League има за цел да помогне на професионалните бойци да усъвършенстват своите умения, да помогнат за тяхната техника и тактика, която да допринесе за повече атрактивност в битките, както и да се извлече най-доброто от традициите на карате киокушин, муай тай, кикбокс и правилата от фул контакт. От началото на своето съществуване бойната верига SENSHI налага този стил и филосовия, а отзивите на почитателите на бойните спортове доказват, че пътят е правилен.