Начало Senshi ВИП гости на SENSHI със семинар за KWU International Professional league

ВИП гости на SENSHI със семинар за KWU International Professional league

ВИП гости на SENSHI със семинар за KWU International Professional league
1

Световни звезди в бойните спортове и изкуства пристигат в България за петото издание на SENSHI. Очакваното с огромен интерес бойно шоу е на 22-ри февруари в Двореца на културата и спорта във Варна.  И този път сред почетните гости са три холандски кикбокс величия – четирикратните шампиони на К-1 Ернесто Хуст и Семи Шилт, както и трикратният първенец на К-1 Петер Артс.

Към тях ще се присъедини и генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU (б.р. – Световният киокушин съюз) – Шихан Александър Пичкунов. Легендарният боец има финал на световните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година. Освен това е и бронзов медалист от Световното първенство по карате киокушин през 1999 г. в абсолютна категория, сребърен медалист от първенството на Русия по киокушин през 2004 и победител в купата на Русия по киокушин от 2001.

Специалните гости ще влязат и в една важна роля по време на SENSHI – те ще бъдат рефери на някои от битките.

Шихан Рамил Габасов, който е член на Борда на Световния Киокушин Съюз (KWU) и председател на Руския съюз по бойни изкуства, също ще изгледа на живо 9-те битки от предстоящото SENSHI.

Паралелно с бойното шоу, от 20-ти до 21-ви февруари ще има Международен семинар за инструктори, състезатели и съдии. Той ще бъде по правилата на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League). Успешно преминалите обучението ще получат и Диплома.

Заявки за участие могат да се подават само за лица, навършили 16 години и притежаващи минимум степен 4-то кю (формуляр за регистрация по-надолу).

Обучението ще водят Ернесто Хуст, Петер Артс, Семи Шилт, Шихан Рамил Габасов, Шихан Александър Пичкунов, както и българското участие от страна на Шихан Иво Каменов – изпълнителен директор на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България, и Шихан Асен Асенов – член на УС на Българската карате киокушин федерация и първият златен медалист от Европейско първенство по киокушин за България.

Настаняване, храна и участие в семинара са за сметка на KWU International Professional League. На участниците остава да осигурят транспорта и екипировката си. Заявки се подават до 9 февруари (неделя) по електронна поща – основно на senshi_bulgaria@abv.bg, както и на kwunion2011@gmail.com.

Формуляр за заявка може да изтеглите оттук: Application-form-KWU-Profi-League-seminar-20-23.02.20

Comment(1)

  1. Ще очаквам новите битки с нетърпение!

Comments are closed.