Начало Senshi Обявиха програмата за семинара KWU International Professional league

Обявиха програмата за семинара KWU International Professional league

Обявиха програмата за семинара KWU International Professional league
0

Пълната програма за международният семинар KWU International Professional league вече е достъпна. Той ще се проведе между 20-ти до 23-ти февруари в Двореца на културата и спорта във Варна, непосредствено преди петото издание на елитната бойна верига SENSHI.

ПРОГРАМА: Програма семинар KWU профиесионална лига 20-23.02

Семинарът е насочен към инструктори, състезатели и съдии и ще бъде по правилата на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League). Успешно преминалите обучението ще получат диплома. По време на него са планирани общо 7 тренировки, като три от тях са по Иайдо. Останалите ще бъдат водени от ВИП гости и световни бойни легенди в лицето на холандските величия Ернесто Хуст, Петер Артс и Семи Шилт, както и сериозното руско присъствие на Шихан Рамил Габасов и Шихан Александър Пичкунов, и не на последно място българското участие от страна на Шихан Иво Каменов – изпълнителен директор на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България, и Шихан Асен Асенов – член на УС на Българската карате киокушин федерация и първият златен медалист от Европейско първенство по киокушин за България.

В петък ще бъде проведен и Съдийски семинар, който ще бъде воден от Шихан Рамил Габбасов, Шихан Александър Пичкунов, Шихан Асен Асенов и семпай Николай Атанасов.

Настаняване, храна и участие в семинара са за сметка на KWU International Professional League. На участниците остава да осигурят транспорта и екипировката си. Заявки се подават до 9 февруари (неделя) по електронна поща – основно на senshi_bulgaria@abv.bg, както и на kwunion2011@gmail.com.

Формуляр за заявка може да изтеглите оттук: Application-form-KWU-Profi-League-seminar-20-23.02.20