Начало Senshi Наближава крайният срок за записване на профи семинара на KWU

Наближава крайният срок за записване на профи семинара на KWU

Наближава крайният срок за записване на профи семинара на KWU
0

Наближава крайният срок за подаване на заявки за Семинара за инструктори, състезатели и съдии на KWU International Professional League. Желаещите могат да се регистрират до 15-ти октомври като изпратят регистрационните си карти на senshi_bulgaria@abv.bg, както и на kwunion2011@gmail.com.

Разходите за настаняване, храна и участие в събитието са за сметка на KWU International Professional League. На участниците остава да осигурят транспорта и екипировката си.

Изтеглете бланката за регистрация оттук: Application-form-KWU-Profi-League-seminar-24-27.10.19

Събитието върви паралелно с четвъртото издание на бойното шоу SENSHI във Варна – от 24-ти до 27-ти октомври.

Заявки за участие могат да подават само лица, навършили 16 години и притежаващи степен 4-то кю. За всеки успешно преминал семинара ще бъде издадена диплома.

Обучението ще водят Ернесто Хуст, Петер Артс, Сенсей Александър Пичкунов, Шихан Иво Каменов, Шихан Асен Асенов и Шихан Рамил Габасов, който е член на Борда на Световния Киокушин Съюз и председател на Руския съюз по бойни изкуства.

facebook.com

Рядко подрастващите каратисти имат възможност да се срещнат със звезди от такъв мащаб.

Ернесто Хуст е четирикратен шампион на К-1. Петер Артс е трикратен първенец на К-1. И двамата са многократни европейски и световни шампиони в останалите водещи вериги.

Сенсей Александър Пичкунов е генерален секретар на най-голямата киокушин организация KWU. Легендарният боец има финал на световните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година. Освен това е и бронзов медалист от Световното първенство по карате киокушин през 2005, сребърен медалист от първенството на Русия по киокушин през 2004 и победител в Купата на Русия по киокушин от 2001.

Шихан Асен Асенов е първият златен медалист от Европейско първенство по киокушин за България. Тренира карате киокушин от септември 1978 година! През 1994 става европейски шампион по кикбокс в Лисабон в категория до 90 кг. В наши дни е член на управителния съвет на Българската киокушин федерация, а освен това е и треньор на много европейски и световни шампиони като Стилиян Петров, Петър Мартинов, Данаила Чернева, Даниела Динева, Анелия Асенова и др.

Шихан Иво Каменов бе награден от Фондация Киокушин Шогакукай с президент Юмеда Йошихару и Канчо Хатсуо Рояма (Киокушин-Кан) със степен 6-ти Дан, Киоши Шихан Рокудан на 25-и март, 2018 година.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.