Начало ММА Бивш шампион в Белатор предизвика „Краля“
0

Бивш шампион в Белатор предизвика „Краля“

Бивш шампион в Белатор предизвика „Краля“
0

Бившият шампион на Белатор в средна категория Рафаел Карвальо е готов да се завърне в клетката за събитието на 29 май в Сан Хосе, Калифорния, като има съвсем ясна представа срещу кого иска да се бие.

Макар и само с един мач в лека тежка категория зад гърба си – загуба от Вадим Немков през октомври миналата година, 33-годишният бразилец иска да се бие с шампиона в дивизията Карл „Краля“ Албректсон.

„Бих искал да се бия с Карл Албректсон във втория си мач в лека тежка категория. Смятам, че това ще бъде добър сблъсък, погледнато откъм стиловете на двама ни, който ще ме върне на победния път. Нокаут или съдийско решение, сега няма значение, просто искам да печеля“, каза Карвальо пред MMA Fighting.

Бразилецът беше шампион в средна категория почти три години, като три пъти защити пояса си, преди да го отстъпи на Гегард Мусаси. След това отстъпи и на Лиото Мачида, преди през юли миналата година да прекъсне черната си серия срещу Чиди Нджокони. След това вдигна категорията, но отново отстъпи.

„Предпочитам да остана на лека тежка защото е по-добре за тялото ми и се представям по-добре. Достигнах лимита си в средна. Направих си този извод в мача срещу Лиото. Бях 200 гр над категорията, така че не очаквам да имам проблеми с теглото и да се представям все по-добре. Лека тежка е перфектната категория за мен“, добави той.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.