Начало Senshi Нови дати за международния летен лагер по киокушин в Камчия

Нови дати за международния летен лагер по киокушин в Камчия

Нови дати за международния летен лагер по киокушин в Камчия
0

Световният киокушин сююз (KWU) и Българска карате киокушин федерация (БККФ) обявиха нови дати за 14-ия Международен летен лагер в Камчия. По първоначален план традиционното и мащабно събитие трябваше да се проведе между 5-ти и 12-ти юли.  Заради извънредната епидемиологична обстановка и някои ограничителни мерки се наложи лагерът да бъде изместен. По новия график той ще се проведе между 19-ти и 26-ти юли.

Поради пандемията от коронавирус няма да се допускат участници под 16-годишна възраст. Шампиони и медалисти от международни турнири и национални първенства ще могат да участват в лагера.

За четвърти път ще се проведе Световната купа на KWU за младежи (18-21 г.), която е наследник на Международната купа „Варна“. През 2019-та форматът на състезанието бе променен поради големия наплив от желаещи за участие, превръщайки се в Световна купа за млади таланти.

Организаторите правят всичко възможно да бъде проведен и вече традиционният семинар с легенди-инструктори KWU Professional League “SENSHI”, както и професионален турнир SENSHI.

По време на лагера ще бъдат спазени всички изисквания и мерки за безопастност, посочени от Министерство на здравеопазването на България.

Очаквайте още подробности по темата!