Начало ММА Дейна разкри: Бойният остров е в Абу Даби!

Дейна разкри: Бойният остров е в Абу Даби!

Дейна разкри: Бойният остров е в Абу Даби!
0

Дейна Уайт най-после издаде мястото на обсъждания „Боен остров“. Президентът на UFC обяви датите за четири галавечери, които ще се проведат на остров Яс в Абу Даби, Обединени Арабски Емирства.

Галите в ОАЕ ще бъдат на 11, 15, 18 и 25 юли.

„Разговаряхме с хора от различни страни и се спряхме на този остров. Всичко ще се случва там, никой няма да го напуска. Бойците там ще тренират, спят, ядат. Никой няма да има достъп до него и по този начин спазваме всички предпазни мерки и указания“, сподели Уайт.

Така след няколко седмици на спекулации най-после локацията на „Бойния остров“ е разкрита.

„Нямам търпение да ви представим уникални битки от Яс. Имахме нужда от такава дестинация, която да посрещне международните ни събития. Абу Даби е топ място от години и с удоволствие ще се пренесем да живеем там. Изградихме страхотна инфраструктура и такъв шанс бойците ще получат веднъж в живота си“, допълни босът на UFC.

В близките дни се очакват подробности около картите на събитията.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.