Начало Senshi Местят международния летен лагер по киокушин за август

Местят международния летен лагер по киокушин за август

Местят международния летен лагер по киокушин за август
0

Световният киокушин съюз (KWU) и Българска карате киокушин федерация (БККФ) обявиха новите дати за провеждането на 14-ия Международен летен лагер в Камчия.

Едно от най-големите и важни събития в света на киокушина тази година бе планирано за периода 19-ти до 26-ти юли, но промяната се налага заради извънредната епидемиологична обстановка и някои ограничителни мерки. Така ежегодното събитие бе преместено за 16-ти до 23-ти август. Организаторите са взели това решение с грижа за здравето на спортистите и от съображение към препоръчителните противоепидемиологичните мерки.

Поради пандемията от коронавирус няма да се допускат участници под 16-годишна възраст. Шампиони и медалисти от международни турнири и национални първенства ще могат да участват в лагера.

За четвърти път ще се проведе Световната купа на KWU за младежи (18-21 г.), която е наследник на Международната купа „Варна“. През 2019-та форматът на състезанието бе променен заради големия наплив от желаещи за участие, превръщайки се в Световна купа за млади таланти.

Организаторите правят всичко възможно да бъде проведен и вече традиционният семинар с легенди-инструктори KWU Professional League SENSHI, както и шестото издание на бойната гала верига SENSHI.

Световният киокушин сююз и Българска карате киокушин федерация ще следят внимателно обстановката в страната, а всички новини и полезна информация за лагера ще може да следите на нашия сайт.