Начало Senshi SENSHI със специално издание в Камчия през юли

SENSHI със специално издание в Камчия през юли

SENSHI със специално издание в Камчия през юли
0

Най-новата професионална бойна верига у нас SENSHI организира специално лятно свое издание. На 6-ти юли в морския курорт Камчия ще се проведе турнир „Купата на SENSHI“, който ще включва само битки по правилата на киокушин, фул контакт, на Световния киокушин съюз (KWU).

За разлика от първите две гали, този път няма да има двубои по правилата на кикбокс и муай тай. Припомняме, че SENSHI проведе две изключително успешни бойни гали, които предизвикаха огромен интерес – на 23-ти февруари във Варна и на 20-ти април в София. В първата имаше една среща по киокушин, а в столицата броят им вече бе четири. Тези двубои по правилата на KWU International Professional League предложиха много атракция и класа за зрителите, а отзивите бяха много добри.

Така у организаторите се заражда идеята да подготвят отделен самостоятелен турнир, обясниха от SENSHI специално за Boec.bg. Изборът на дата и място също не е случаен. „Купата на SENSHI“ ще се проведе на 6-ти юли и ще бъде част от програмата на традиционния едноседмичен летен лагер по карате киокушин в Камчия (30.06-07.07.2019). Всяка година в рамките на около 1 седмица каратисти от цял свят се събират в българския курорт, за да тренират и да повишат бойните си умения и нива. Броят на участниците в лагера нараства все повече, като през 2018-та той наброяваше близо 1500 бойци и треньори.

За участието на всеки боец в турнира „Купата на SENSHI“ e предвиден и награден фонд.

Очаквайте подробности в най-скоро време, като може да следите boec.bg и Facebook страницата на Senshi.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.