Начало Видео Семи Шилт от Камчия: Ако искаш нещо, трябва да се бориш (ВИДЕО)

Семи Шилт от Камчия: Ако искаш нещо, трябва да се бориш (ВИДЕО)

Семи Шилт от Камчия: Ако искаш нещо, трябва да се бориш (ВИДЕО)
0

Един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1 Семи Шилт е специален гост на 13-ия Международен тренировъчен лагер по карате киокушин в Камчия. Самият той се включва активно като инструктор в тренировки и то по два пъти на ден. В заниманията се включват бойци от цял свят, а тази година в Камчия има рекорден брой бойци – над 1600.

„Чувствам се чудесно. Времето е добро, а ние практикуваме нашия спорт. Горд съм да бъда тук и да дам своя опит на следващите поколения“, коментира Шилт специално за Boec.BG.

Легендарният боец освен кикбоксьор и състезател в смесените бойни изкуства, е и холандски ашихара каратека.

„Все още практикувам карате. За мен спортът е подарък. В това се изразява и мотивацията ми да преподавам на другите. Най-важният съвет, който бих дал на състезателите, е никога да не се отказват. Ако искаш нещо, трябва да се бориш за него. Трябва да правиш жертви и да продължаваш напред“, добавя четирикратният шампион от Светвните Гран При на К-1 и  единствен носител на три поредни титли.

Летният тренировъчния лагер на Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU) ще продължи до неделя, 7-ми юли.