Начало ММА Нунеш се обяви за най-великия боец в историята
0

Нунеш се обяви за най-великия боец в историята

Нунеш се обяви за най-великия боец в историята
0

На Аманда Нунеш не й липсва самочувствие преди сблъсъка с Холи Холм на UFC 239 и тя се самообяви за най-великия ММА-боец в историята както при жените, така и при мъжете.

Двубоят е тази неделя рано сутринта българско време в Лас Вегас, като ще бъде за титлата в категория „петел“. Основното събитие за вечерта пък ще бъде мачът за пояса в лека-тежка категория между шампионът Джон Джоунс и претендентът Тиаго Сантос.

„Ще бъда напълно честна, аз съм най-добрият ММА-боец за всички времена, генерално. Ще продължа да защитавам титлата си. Ще продължа да пиша история. Всички неща, през които преминах, загубите, наистина много ми помогнаха. Имала съм моменти, в които съм мислела: „Ще вляза в октагона и ще я смачкам, представа си нямате“. Но не и сега. Уважавам опонентите си, научих това от живота. Преди мислех, че ще изляза, ще фрасна веднъж другото момиче, тя ще падне и повече няма да стане. Всеки път, когато си помислех това, губех. Боевете ме научиха, животът – също. Това е училище, още се уча“, каза „Лъвицата“.