Начало ММА Аманда Нунеш дава реванш на Сайборг

Аманда Нунеш дава реванш на Сайборг

Аманда Нунеш дава реванш на Сайборг
0

Аманда Нунеш ще даде реванш на Крис Сайборг в края на годината, ако преди това двете спечелят срещите си на UFC 239 и UFC 240. Новината съобщи Дейна Уайт, президент на най-популярната ММА верига в света.

„Аманда Нунеш желае много силно втора битка с Крис Сайборг. Ние може да го организираме разбира се, ако Сайборг прояви желание“, уточни Уайт.

Аманда Нунеш вече има насрочена битка и ще брани титлата си срещу Холи Холм през юли на UFC 239, но това не й пречи да планира бъдещите си цели и една от тях е реванш с Крис Сайборг.

„Няма да има проблеми, ако Крис реши, че не иска да се бие с нея. Аманда от своя страна е готова и ако успее да победи Холи, то тя ще предизвика Сайборг и ние сме готови да го осъществим“, увери Уайт.

В края на миналата година Нунеш успя да нокаутира Сайборг за по-малко от минута и стана двойна шампионка в категория „петел“ и „перо“. Сега бразилката е готова да даде реванш на своята сънародничка, която следващия месец ще се бие срещу Фелисия Спенсър на UFC 240 и трябва да победи, за да го получи.

Преди време Крис изяви желание за нова битка с Нунеш и явно ще ги видим отново в края на годината, ако спечелят предстоящите си срещи.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.