Начало Бокс Уайлдър захапа здраво Дилиън Уайт за допинга

Уайлдър захапа здраво Дилиън Уайт за допинга

Уайлдър захапа здраво Дилиън Уайт за допинга
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър, атакува остро Дилиън Уайт. По-рано стана ясно, че роденият в Ямайка боксьор е употребил забранени субстанции.

„Бронзовия бомбардировач“ публикува обширно изявление по темата:

„Имаме случай на боксьор, който е със забранени субстанции в кръвта. Заговори се, че са няколко вещества – не само едно. Този боец е хващан и преди да използва допинг. Това е второто му провинение. Тази простотия трябва да спре. Току-що почина боксьор, защото пое прекалено много удари в главата. А има идиоти като Дилиън Уайт, които искат да мамят, защото не могат да се справят сами. Оскар свали този допингиран боксьор и едва не го победи“, изригна Уайлдър.

Снимка: БТА

„Уайт твърди, че иска да се бие с мен. Но щом се допингира срещу съперник, който не е шампион, просто си представете какво ще вземе срещу мен (свръхдоза). С неговия промоутър Еди Хърн не спряха да тормозят Световния боксов съвет. Докато този ши*аняк е мамел. И какво? Неговият промоутър се опита да го покрие преди мача. Критикуват ме, когато казвам, че ще убия някого. Аз наистина го мисля, но без да ползвам забранени вещества. Има толкова много бойци като Дилиън Уайт, които наводняват своето тяло с допинг, за да минат на следващото ниво, правейки опит за убийство.“

Снимка: БТА

„Боксът е място за омраза и любов по едно и също време. Този пич е магарето на годината“, завърши Дионтей Уайлдър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.