Начало Бокс Хърн постави под въпрос „Уайлдър – Фюри 2“
0

Хърн постави под въпрос „Уайлдър – Фюри 2“

Хърн постави под въпрос „Уайлдър – Фюри 2“
0

Боксовият промоутър Еди Хърн не е сигурен в провеждането на втори двубой между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри за титлата на WBC.

Двамата завършиха с противоречиво равенство в началото на декември миналата година, като наскоро британецът обяви реванша за февруари 2020 г. Мениджърът на другата голяма звезда в тежката категория – Антъни Джошуа, обаче не изключва възможността до мач да не се стигне.

„Всичко е възможно, дори няма да се изненадам ако този мач изобщо не се проведе. Смятам, че е възможно. Може би Уайлдър ще загуби от Ортис? Или Фюри ще реши да се пенсионира? По-вероятно е двубой между двамата да има, но не бих се изненадал ако няма. Наскоро имахме мач между Джошуа и Руис и никой не вярваше, че Руис ще победи. Но той взе титлите. Така че – защо Ортис да не победи Уайлдър, което, на хартия, е много по-труден мач от Джошуа срещу Руис“, каза Хърн.

От подобен развой на събитията би се облагодетелствал друг негов клиент – Дилиън Уайт, който стана претендент №1 за пояса на WBA след победата над Оскар Ривас.