Начало Бокс Еди Хърн: До 10 дни трябва да сме готови със съперника на Джошуа

Еди Хърн: До 10 дни трябва да сме готови със съперника на Джошуа

Еди Хърн: До 10 дни трябва да сме готови със съперника на Джошуа
0

Промоутърът на Антъни Джошуа (22-0-0) – Еди Хърн обяви, че работи здраво с хората в отбора на световния шампион за намирането на противник на 29-годишния англичанин от нигерийски произход.

Хърн дори заяви, че всичко трябва да бъде финализирано в следващите 10 дни, за да може приготовленията и тренировъчните лагери да започнат навреме.

В момента в тежката категория е пълен хаос – Дилиън Уайт (25-1-0) е претендент номер 1 за титлата на WBO, но миналата седмица роденият в Ямайка боксьор публично нападна отборът на Джошуа, който му е изпратил „смехотворен“ договор.

В същото време се появиха сериозни слухове, че Джошуа ще прави дебют в САЩ срещу непретенциозния Джарел Милър (23-0-1).

Голямата цел на шампиона на IBF, WBA „super“ и WBO – Дионтей Уайлдър (40-0-1) пък най-вероятно ще насочи вниманието си към реванш с другото голямо име на Великобритания – Тайсън Фюри (27-0-1).

Ето какво каза и самият Хърн:

„В момента е много важно всички да разберат разликата между хората, които казват, че искат мач с Джошуа и тези, които просто си говорят. Отправили сме оферти към всички големи имена в тежката дивизия и в следващите дни ще изпратим нови и подобрени условия, като се надявам, че до 10 дена всичко ще е ясно.

Уайлдър, Фюри и Уайт – и тримата имат възможност да излязат срещу Антъни на 13 април и да се бият за титлите му. Ако мислите, че можете да го победите – заповядайте! Това е вашият шанс.

Ситуацията с Уайлдър е много трудна и дразнеща, защото в последните три седмици сме им изпратили 5-6 имейли, но отговор няма. Уайлдър май само блъфира, че иска подобен двубой?

Ако наистина иска да обедини дивизията, знае къде да дойде. Ако ли не, желая му късмет в мачовете с Тайсън Фюри и Доминик Бризийл“, завърши изказването си Еди Хърн.