Начало Бокс Фюри поставил едно условие, за да се боксира с Джошуа

Фюри поставил едно условие, за да се боксира с Джошуа

Фюри поставил едно условие, за да се боксира с Джошуа
0

Тайсън Фюри е поставил едно категорично условие, за да се боксира срещу световния шампион в тежката категория и носител на поясите на WBA, WBO и IBF Антъни Джошуа. Това разкри лично треньорът на „Циганския крал“ Бен Дейвисън. За да се проведе тази среща премията трябва да бъде разделена по равно или 50 на 50 процента.

Дейвисън заяви, че 30-годишният Фюри няма да се качи на ринга срещу Джошуа за по-малко пари. Боксовите специалисти твърдят, че този мач е с по-големи шансове да се проведе преди реванша на Фюри с Уайлдър.

„Според мен, ако искате такъв мач, в който двама шампиона ще се бият – процентите са 50 на 50“, посочва треньорът. Според него мениджърът на Джошуа Еди Хърн се опитва да уреди сблъсък на световния шампион с носителя на пояса от WBC Дионтей Уайлдър.

„Те (б.р. Хърн и Джошуа) гледат на този мач повече като на бизнес сделка. Аз вярвам, че Джошуа иска да се бие с Уайлър, но от неговия екип ще му кажат кое колко ще струва“, добави още Дейвисън.

Антъни Джошуа вече има дата за защитата на титлите си – 13 април на стадион „Уембли“ в Лондон. Съперник обаче все още липсва.