Начало Бокс Бен Дейвисън не е сигурен в реванша между Фюри и Уайлдър

Бен Дейвисън не е сигурен в реванша между Фюри и Уайлдър

Бен Дейвисън не е сигурен в реванша между Фюри и Уайлдър
0

Треньорът на Тайсън Фюри (27-0-1) – Бен Дейвисън сподели, че изобщо не е изключено следващият мач на двамата боксьори да не е помежду им.

По-рано през месеца Световният Боксов Съвет (WBC) одобри моментален реванш между „Краля на циганите“ и „Бронзовият бомбардировач“, но такава среща все още не е гласувана официално.

Запитан дали реванш срещу Уайлдър е бъдещето на британеца, 27-годишният треньор отговори така:

twitter.com

„Аз лично не мисля така. Много неща трябва да бъдат изпипани, много преговори трябва да се водят. Когато отидохме там знаехме, че поемаме огромен риск. Но сега реваншът трябва да е на наша територия.

А това означава, че трябва да търсим стадион. Което пък значи, че трябва да е краят на пролетта или лятото. А Тайсън не може да седи и да чака нови 6 месеца, за да излезе в официален мач. Да, има възможност да се направи реванш, но трябва много неща да се случат.

Него го нямаше много време, а когато се завърна предложи двубой и на Джошуа, и на Уайлдър. И благодарение на него сега тежката дивизия е в друга стратосфера.

twitter.com

Моето лично мнение е, че Джошуа и Уайлдър трябва да се срещнат, а Тайсън да се изправи срещу победителя. Така ги виждам аз нещата и мисля, че Тайсън трябва да излезе и да каже нещо от сорта на:

„Нямаше ме толкова дълго време, ето ме – завърнах се и ви показах кое и как се прави. Сега сте вие наред“

И двамата не спират да говорят колко много искат мача, така че нека бъдат реалистични в преговорите и да се разберат“, бяха част от думите на Дейвисън.