Начало Бокс Един Хърн: Уайлдър е късметлия, може да се бие с Джошуа още през април
0

Един Хърн: Уайлдър е късметлия, може да се бие с Джошуа още през април

Един Хърн: Уайлдър е късметлия, може да се бие с Джошуа още през април
0

Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, коментира двубоя на Дионтей Уайлдър с Тайсън Фюри, както и бъдещите планове на неговия клиент. Импресариото изрази мнение, че Бронзовия бомбардир е изкарал късмет, а Джошуа може без проблеми да нокаутира и двамата. Срещата между Уайлдър и Фюри завърши без победител, а решението на един от реферите предизвика бурно недоволство.

„Уайлдър изкара късмет да запази титлата си, а това е в наша полза. Вече можем да организираме битка между Джошуа и Дионтей. Ако Уайлдър беше нокаутирал Фюри рано, то преговорите щяха да са трудни, но сега нещата са в наша полза. Антъни е готов да се бие с всеки и е готов да срещне Уайлдър или Фюри още в следващата си битка през април.

Отивам в Лос Анджелис да преговарям с Уайлдър. Винаги сме искали този мач, защото той държи псоледния пояс. Ще работим този мач да се състои през април. Говорих с Джошуа, който смята, че може да нокаутира и двамата. Смятаме, че Фюри печелеше битката с два рунда, но съдиите решиха друго. Включваме Тайсън сред потенциалните съперници на Джошуа“, коментира Хърн.