Начало Бокс Хърн към Уайлдър: Не изпускай шанса си с Джошуа

Хърн към Уайлдър: Не изпускай шанса си с Джошуа

Хърн към Уайлдър: Не изпускай шанса си с Джошуа
0

Промотурът на световния шампион Антъни Джошуа (22-0-0) – Еди Хърн, предупреди другия световен шампион при най-тежките – Дионтей Уайлдър (40-0-1), че ако следващия му мач не бъде срещу 29-годишния англичанин от нигерийски произход, то такъв мач може и никога да не се случи.

След като титлата на WBC остана по много спорен начин в ръцете на 33-годишния американец след двубоя му с Тайсън Фюри (27-01), сега най-логичното нещо на света изглежда реванш между двамата, като британецът сподели, че желае това да се случи през пролетта или лятото на 2019 г. на ст. „Олд Трафорд“ в Манчестър.

twitter.com

Този план обаче може да се окаже пагубен за „Бронзовият бомбардировач“ според Еди Хърн, който е на мнение, че ако Уайлдър не избере да излезе срещу Джошуа на 13 април на ст. „Уембли“ такъв мач може и да не се състои никога.

„Няма да говоря за преговорите, защото последния път нещата не се случиха така, както си мислех. Ще си мълча и тихомълком ще се опитам да уредя боя за обединяването на титлите.

Това е нашата цел и винаги е била. Да, Антъни би желал и мач с Тайсън, но в момента сме съсредоточени върху Уайлдър.

twitter.com

Вчера говорих с Фюри и го поздравих. Свалям му шапка за срещата миналата събота. Сгреших за него. Не бях прав за мача му с Кличко, не бях прав и за този.

Все още съм на мнение, че Антъни Джошуа е безспорно най-добрият в категорията и смятам, че ще нокаутира и двамата, но кой знае, може пак да се окажа в грешка.

Знам, че се говори за реванш между Фюри и Уайлдър, но ако Уайлдър наистина иска да държи всички пояси, трябва да излезе срещу Джошуа в следващата си среща, иначе възможността за такъв мач може и да отлети. Ще видим“, сподели Хърн.