Начало Бокс Кобрата отговори на Тайсън Фюри: Използва ме за PR

Кобрата отговори на Тайсън Фюри: Използва ме за PR

Кобрата отговори на Тайсън Фюри: Използва ме за PR
3

Отговорът на Кубрат Пулев не закъсня. Часове след интервюто на Тайсън Фюри, в което британецът твърди, че е получил отказ от Кобрата за двубой помежду им, българският боксьор сподели и своето мнение по темата.

Пулев твърди, че е точно обратното.

„Фюри използва мен и някои други боксьори, за които знае, че в момента не са достъпни поради различни причини, само за да може да получи някакъв PR. Преди няколко години той отказа да се бие с мен и то не защото беше ангажиран, както аз съм сега. Той беше на разположение, но просто се уплаши!”, коментира Кубрат.

Кубрат Пулев е претендент номер 1 за титлата в тежката категория на Международната боксова федерация (IBF). Той стигна до тази възможност след успех над братовчеда на Тайсън – Хюи Фюри, в София през октомври миналата година.

„Първата ми цел е да стана световен шампион. А не да се бия само с произволни неизвестни противници, каквото прави Тайсън Фюри! Спечелването на този колан в момента е основният ми акцент. Ще дойде редът на Фюри и когато стане, ще го направя също толкова безсилен, колкото братовчед му, който също много говореше“, закани се българинът.

Тайсън Фюри ще се бие срещу не особено известният швед Ото Валин на 14 септември. Кубрат Пулев все още няма яснота за следващия си двубой, но той настоява да е през ноември или мач за титлата срещу победителя в реванша Анди Руис – Антъни Джошуа. Кобрата изяви готовност да се срещне с Фюри веднага след това.

Comment(3)

  1. А не да се бия само с произволни неизвестни противници, братле ти само това правиш досега!

Comments are closed.