Начало Бокс Еди Хърн обясни защо Джошуа не се бие във Великобритания

Еди Хърн обясни защо Джошуа не се бие във Великобритания

Еди Хърн обясни защо Джошуа не се бие във Великобритания
0

Маститият промоутър Еди Хърн говори по няколко наболели за феновете във Великобритания теми. Мениджърът на Антъни Джошуа обясни защо световният шампион напоследък не се бие на Острова.

След изказването изглежда Джошуа – Кубрат Пулев все пак няма да се проведе там.

„Чета коментари по наш адрес: „Те не се нуждаят от пари. Имат си достатъчно. Защо не се съгласят на 1/3 от хонорара, но да се бият в Англия“. Явно тези хора не разбират динамиката в нашия спорт“, сподели пред IFL TV Еди Хърн.

twitter.com

„Когато аз организирам битка, не отивам при Антъни директно да го осведомя, къде и кога ще му е мачът. Срещаме се и с двата отбора, изслушват се предложенията. Всеки с поне малко мозък в главата знае, че бойците искат да вземат колкото се може повече пари. Те не са всичко, но когато ти предлагат двойно или тройно за една от най-важните битки в кариерата ти какво ще направиш?“

„И това не е само при Ей Джей. Да не мислите, че Тайсън Фюри не иска пари. Той направи последните си 4 битки в САЩ, защо не питате него кога ще се бие в Англия? Защо той не е предател към местните фенове“, допълни Хърн.

Екипите на Джошуа и Пулев имат две седмици да се разберат за локацията на битката. Мачът е за световната титла във версия IBF.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.