Начало Бокс Влогър превърна кантара на Еди Хърн в цирк (ВИДЕО)

Влогър превърна кантара на Еди Хърн в цирк (ВИДЕО)

Влогър превърна кантара на Еди Хърн в цирк (ВИДЕО)
2

Нито един боец не изпита затруднения на официалното претегляне преди голямата галавечер на DAZN в Маями. Най-интересни на кантара бяха двамата влогъри Джейк Пол и Ан Есон Гиб. Русият шоумен се нахвърли върху съперника си, след като се опита да го прободе с невидима стрела.

Охранителите дръпнаха Пол и той започна да крещи за смях на промоутъра на шоуто Еди Хърн. След като двамата ютюбъри превърнаха събитието в цирк, с цел повече платени гледания, утре ще покажат уменията си (ако имат такива изобщо) на професионалния ринг.

Тримата световни шампиони Деметриус Андраде, Тевин Фармър и Даниел Роман влязоха в категориите си и титлите ще бъдат заложени. В главната битка „Бу бу“ излиза за 29 поредна победа при професионалистите срещу Люк Кийлър.

Част от картата е и сензацията в бойните спортове Аманда Серано, която има световни титли в 7 различни категории.

След знаменития си успех над Хийтър Харди миналия септември сега срещу себе си има по-лек съперник – Симоне да Силва.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.