Начало Бокс Еди Хърн: Руис е по-тежък от преди
0

Еди Хърн: Руис е по-тежък от преди

Еди Хърн: Руис е по-тежък от преди
0

Голяма част от феновете на бокса по цял свят са впечатлени от очевидното сваляне на килограми при Анди Руис, но промоутърът Еди Хърн изглежда не е един от тях.

Дори напротив – според него американецът от мексикански произход дори е по-тежък, отколкото при първата му среща с Антъни Джошуа през юни, когато му отне поясите. Руис и британецът ще се срещнат в реванш на 7 декември в Саудитска Арабия.

„Стори ми се доста пълничък. Даже си мисля, че изглеждаше по-тежък отколкото преди. Всеки сам да решава за себе си. Но на този клип, който видях от тренировката му в Сан Диего, той никак не изглеждаше по-слаб от предишния си лагер. Имаше една снимка, на която се е навел напред. Стар трик – с „глътнат“ корем, леко нацупен, така можеш да изглеждаш и с 3 кг по-слаб на снимката. Може би е направил точно това“, заяде се Хърн.

Междувременно в Интернет се появи нова снимка на Анди Руис от подготовката му за мача с Джошуа. На нея, от нов ъгъл, съвсем ясно се вижда, че световният шампион е свалил доста от личното си тегло и е в много добра физическа форма.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.