Начало Бокс Луис Ортис: Някой ще бъде нокаутиран, но няма да съм аз

Луис Ортис: Някой ще бъде нокаутиран, но няма да съм аз

Луис Ортис: Някой ще бъде нокаутиран, но няма да съм аз
0

40-годишният Луис Ортис (31-1) обеща, че втората среща между него и шампиона на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър (41-0-1), ще завърши с категорична победа за кубинеца.

Двамата ще се срещнат за втори път на 23-ти ноември в Лас Вегас, година и половина след първия им двубой в Ню Йорк. Тогава „Бронзовият бомбардировач“ победи чрез технически нокаут в 10-ия рунд, но мнозина фенове все още спорят за забавянето на мача в осмия рунд, когато Уайлдър все още се съвземаше от тежките попадения, които бе получил в предишната част.

Снимка: БТА

„Не знам дали Дионтей ще е подобрил играта си, но аз ще съм коренно различен боксьор на 23-ти“, заяви кубинецът с обратен гард.

„Ако този път ми се открие подобна възможност, няма да спра да удрям, докато всичко не приключи. Готов съм да разрушавам. Нашата мантра е проста – той се предава, ъгълът му мята кърпата, карам го да се откаже или го нокаутирам. Всичките 4 варианта ме устройват.

Може би се повтарям, но срещата ще завърши с нокаут. Или аз него, или той мен… но този път няма аз да съм на пода“, завърши „Кинг Конг“.