Начало Бокс Фюри: Аз срещу Уайлдър е най-големият мач на планетата
0

Фюри: Аз срещу Уайлдър е най-големият мач на планетата

Фюри: Аз срещу Уайлдър е най-големият мач на планетата
0

Тайсън Фюри обяви официално двубоя си с Ото Валин на 14 септември, но не изпуска от поглед голямата цел – реванш с Дионтей Уайлдър.

„Циганския крал“ е повече от амбициран да спечели преиграването на завършилия с противоречиво равенство първи мач през декември миналата година, като обаче не изключи възможността до такова да не се стигне. Очаква се „Фюри – Уайлдър 2“ да се проведе през февруари 2020 г.

„Доколкото знам – ще се случи. Но човек никога не знае, в тежката категория нищо не е даденост. Луис Ортис може да го нокаутира, или пък Ото Валин – мен. Ако стане нещо такова, ще убие реванша. Изобщо не съм притеснен, искам да е в Америка, добрата старомодна Америка. Искам да е в Лас Вегас, Невада, домът на Циганския крал, ако не го е страх да дойде в дома ми. Искам Уайлдър, най-големият мач на планетата е аз срещу него. На земята няма друг, който да бъде по-величествен. Няма как да стане – ние сме двама непобедени крале в тежката категория, които излизат един срещу друг, за 38 минути или по-малко“, каза Фюри пред TMZ.