Начало ММА Конър Макгрегър: Добрият костюм е като броня

Конър Макгрегър: Добрият костюм е като броня

Конър Макгрегър: Добрият костюм е като броня
0

Ирландецът Конър Макгрегър е сред най-разпознаваемите спортисти. Първият двоен шампион на UFC е известен с манията си по скъпите костюми и часовници.

Иконата даде интервю за едно от най-популярните списания за мода, в което разкри факти, които винаги са вълнували неговите фенове.

„Любовта ми към модата и стила дойде от майка ми, баща ми и семейството. Винаги сме били горделиви хора, ходили сме спретнати. Дори по време на тийнейджърските си години гледах да съм с най-хитовите кецове, например. Това значеше, че си от готините – имаш много яки маратонки“, призна ММА боецът пред GQ.

„След първия си голям чек на UFC Стокхолм (80 хиляди долара) най-напред дадох пари на майка си. Второто нещо беше да отида на шивач в „Дъблин център“. Баща ми винаги казваше: „Знаеш, че си успешен, когато си облечен от глава до пети от шивач“. Това ми се беше набило в главата толкова дълго време. Прекарах около 8 часа да си говоря с хората в магазина. Исках всичко да е направено специално за мен“, продължи модната си изповед Конър.

„Всичко да е по мен, знаете. Модата го изискваше. Това беше чувството на успеха и аз го усетих. Исках да го пренеса в следващата глава от живота си. Та това направих с първия си по-тлъст чек (смее се)“.

„Казват, че добрият костюм е като броня. И им вярвам. Сякаш започнах да слагам ризници по себе си. Това ми даваше допълнително самочувствие.“

twitter

Ирландецът призна кое най-много му харесва в скъпия му марков смокинг.

„Чувството. Просто обожавам скъпия плат, материалът е уникален. Самото закупуване на костюм е като ритуал за мен. Мога да остана в магазина и цял ден. За мен това е ритуал, ще се повторя. Говоря си със служителите надълго и нашироко.“

„Много се радвам, че открих в какво ме бива в живота. Правя всичко с любов и се влагам максимално. Такъв съм си – пристрастявам се към нещо и му отделям цялото си време“, призна идолът на едно поколение.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.