Начало Бокс Даниел Дюбоа с огромен жест към цялата си фамилия

Даниел Дюбоа с огромен жест към цялата си фамилия

Даниел Дюбоа с огромен жест към цялата си фамилия
0

Младият боксьор Даниел Дюбоа събра семейството си под един покрив. „Динамита“ купи голяма къща, в която той и близките му се нанесоха. Фамилията се отдава на изолация заради COVID-19 карантината.

Дюбоа е държал в новото бащино огнище да има специално помещение, където всички да тренират заедно.

„Сега всички сме заедно и е страхотно. В тези времена нямаме нужда от друго“, разкри Даниел Дюбоа.

„Направихме си малък фитнес с две боксови круши. Това е сбъдната мечта да бъдем всички заедно под един покрив. Всеки има място за почивка, а в общите помещения се забавляваме.“

Професионалният боксьор залага много на малката си сестра Карълайн. Момичето е на 19 години, но вече е 30-0 при аматьорите и се класира за отложените Олимпийски игри в Токио, където имаше шанс за златен медал.

„Тя има голяма мечта и ще я постигне. Пред нея се отварят възможности и за професионална кариера, но едва ли ще захвърли шанса за олимпийско злато след всичо, което изживя. Все пак не давам съвети – тя сама ще реши“.

Дюбоа трябваше да премери сили със сънародника си Джо Джойс на 11 април, но мачът беше отменен. Сега се надява, че ще излезе дори по-силен, когато битката бъде пренасрочена.

twitter.com
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.