Начало ММА Хабиб Нурмагомедов показва футболни пристрастия

Хабиб Нурмагомедов показва футболни пристрастия

Хабиб Нурмагомедов показва футболни пристрастия
0

Хабиб Нурмагомедов отново отрищи футболните си пристрастия. Не е тайна, че шампионът в леката категория на UFC e голям почитател на този спорт.

Дагестанският боец този път разкри кои са двама от любимите му футболисти – украинският нападател Андрей Шевченко и италианският полузащитник Андреа Пирло. Нурмагомедов изрази възхищението си към тях в своя профил в Instagram, като сподели в „Историята“ си (на Story) и техни видеа.

„Той беше пушка – Шева“, написа Хабиб към архивно видео с играта на легендата на „Милан“.

 „Крака, вместо хокеен стик – Пирло“, гласеше второто видео, посветено на бившия капитан на италианския национален отбор.

Шевченко и Пирло в един период от кариерата си играят заедно и вдигат шампионската купа на италианската „Серия А“ с екипа на „Милан“ през 2004 г., а година по-рано триумфираха и в Шампионската лига. Украинският нападател е носител и на „Златна топка“.

Нурмагомедов разпуска с футбол от висша класа

Нурмагомедов и друг път е показвал отлични футболни познания, а също така е засичан на трибуните на футболни арени. Не става ясно дали италианският „Милан“ е един от любимите му отбори, но предвид избора на футболистите в профила си – най-вероятно е така.