Начало Без категория Eдин тренировъчен ден с Франсис Нгану (ВИДЕО)

Eдин тренировъчен ден с Франсис Нгану (ВИДЕО)

Eдин тренировъчен ден с Франсис Нгану (ВИДЕО)
0

Как преминава един тренировъчен ден на звездите от UFC? Навярно много фенове на бойните спортове и ММА са любопитни да проследят подготовката на своите любимци.

Най-голямата ММА верига в света UFC често предлага тези преживявания, споделяйки репортажи със своите звезди. Организацията пусна клип с подготовката на основния претендент за титлата в тежката категория – Франсис Нгану, преди сблъсъка му с Жаирзиньо Розенструйк.

Битката между двамата в тежката категория ще е по време на събитието UFC 249, насрочено за ранните часове на 10-ти май (българско време).

Камерунският боец, който към момента е на втора позиция в ранглистата на най-тежките в UFC, показва много старание в залата. Не жали никакви сили. Той признава, че драстично е променил подготвителния си режим в сравнение с преди и вече отдава много повече значение на правилното хранене и стриктния тренировъчен режим.

Нгану прави интересно сравнение за себе си днес и от миналото.

„Разликата между Франсис Нгану от преди няколко години и днес е като някакъв ученик, който преминава от средно училище в колеж“, казва боецът.

Нгану благодари на Багата за спарингите (СНИМКА)

Камерунецът залага много и на кардио упражненията в своята подготовка.

Франсис Нгану ще има сериозно изпитание през следващия уикенд. Неговият съперник Жаирзиньо Розенструйк подписа с UFC през 2019-та и много бързо се изкачи до 6-та позиция в ранглистата.