Начало Без категория Мойкано смята, че битката с Алдо била спряна твърде рано от рефера

Мойкано смята, че битката с Алдо била спряна твърде рано от рефера

Мойкано смята, че битката с Алдо била спряна твърде рано от рефера
0

Фаворитът в главния двубой на последната бойна гала вечер на UFC в Бразилия, Ренато Мойкано, бе победен с технически нокаут от легендата в категория перо на ММА Жозе Алдо. Техническият нокаут се случи след като „Белязания“ разклати Мойкано във втория рунд с дълги крошета в челюстта и след това го засипа със серия от удари в тялото и главата.

Бразилецът не падна на земята, но очевидно беше изгубил съзнание и реферът Джерин Вел се намеси, за да прекрати срещата. Ето какво Ренато мисли за интервенцията на рефера:

„Искам да кажа, че съм добре. Битката бе спряна поради технически нокаут, но според мен тя бе спряна прекалено рано. Няма проблем, животът продължава. Справях се добре, спечелих първия рунд и бях по-активен във втория. Не помня удара, който ме разклати, но определено двубоят беше спрян рано“, коментира боецът.


Според мениджъра на Мойкано, Алекс Дейвис, реферът е взел правилното решение.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".