Начало Без категория Уайлдър: Искам да кача килограми, но да не губя скоростта си

Уайлдър: Искам да кача килограми, но да не губя скоростта си

Уайлдър: Искам да кача килограми, но да не губя скоростта си
0

Тежкият удряч Деонтей Уайлдър разказа какво би направил различно при евентуален двубой реванш с Тайсън Фюри. „Бронзовия бомбардировач“ е готов на всичко, за да повиши личното си тегло, въпреки че силата в ударите му е единствена по рода си в съвременния бокс.

„Ядох само пилешко, телешко и риба по 3-4 пъти на ден и вдигах тежести 3 пъти в седмицата преди двубоя с Фюри, но метаболизмът ми е прекалено бърз“, коментира боксовият шампион пред ММА коментатора Джо Роган.

Уайлдър разкри пред слушателите на предаването „Joe Rogan’s MMA Show“, че в деня на сблъсъка с „Краля на циганите“ е бил около 95 кг. Въпреки, че сам се е убеждавал на 39 пъти в професионални срещи, че силата на ударите му е напълно достатъчна, боксьорът от Алабама иска да повиши теглото и силата си, но да запази скоростта в движенията си, като тренира правилно и промени диетата си.

Вижте цялото предаване с участието на Уайлдър:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".