Начало ММА Нова дата за Къртис Блейдс срещу Дерик Люис

Нова дата за Къртис Блейдс срещу Дерик Люис

Нова дата за Къртис Блейдс срещу Дерик Люис
0

Новата дата се появи в медийното пространство за сблъсъка между Къртис Блейдс (14-2 MMA, 9-2 UFC) и Дерик Люис (24-7 MMA, 15-5 UFC). Двамата трябваше да се изправят в мач от тежката категория на UFC on ESPN 18 през месец ноември миналата година, но бе отменена в последния момент заради положителна проба за COVID-19 на Блейдс.

Най-престижната ММА организация в света не се е отказала от желанието си да покаже двамата бойци в клетката. Новата спряга дата е 20-ти февруари в Лас Вегас. Срещата, която трябва да бъде водещо събитие на вечерта, е договорена, но все още не е официално обявена. Очаква се това да се случи до часове.

Припомняме, че тази битка е по желание на Люис, който предизвика Блейдс на 8-ми август след успеха над Алексей Олейник. „Черният звяр“ има три поредни победи, като другите са над Илир Латифи и Благой Иванов. Блейдес няма загуба вече в четири поредни срещи, побеждавайки последователно Джъстин Уилис, Шамил Абдурахимов, Жуниор Дос Сантос и Александър Волков. Единствените му две загуби в кариерата са на Франсис Нгану.