Начало ММА Ветеран подкрепи Дерик Люис
0

Ветеран подкрепи Дерик Люис

Ветеран подкрепи Дерик Люис
0

Бившият рефер и настоящ коментатор на Белатор Джон Маккарти подкрепи Дерик Люис след зрелищната му победа над Къртис Блейдс.

“Черния звяр” се наложи с нокаут във втория рунд след ъперкът в главата на съперника, последван от два тежки удара в лицето на неподвижния на земята Блейдс. Именно това породи гнева на щаба на загубилия и хората му обвиниха Люис, че е продължил да нанася удари ненужно. “Черния звяр” заяви, че не е спрял, защото реферът Хърб Дийн не го е спрял и сега получи подкрепата на опитния Маккарти.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derrick Lewis (@thebeastufc)

“Нужно ли беше Дерик да го удря отново? Не, не беше. За това е виновен. Но Блейдс падна на земята и, ако беше станал, а Дерик Люис се беше отдалечил, Хърб щеше да му каже: “Трябва да продължиш”. Ето защо Дерик направи правилното нещо. Проблемът е, че Хърб е зад него и затова трябва да действа. Блейдс пада далеч от него. Повярвайте ми, в този момент всичко за Хърб върви на забавен кадър. Опитва се да стигне там възможно най-бързо, но сякаш му отнема цяла вечност. А Дерик Люис може да нанесе много удари за една секунда”, разясни Джон Маккарти.