Начало ММА Дерик Люис обърна плочата за Латифи
0

Дерик Люис обърна плочата за Латифи

Дерик Люис обърна плочата за Латифи
0

На Дерик Люис му беше необходим само ден, за да промени коренно мнението си за развоя на предстоящия му сблъсък с Илир Латифи.

Двамата ще се изправят един срещу друг този уикенд на UFC 247, като в сряда „Черния звяр“ се закани да победи с нокаут в първия рунд, на следващия ден даде доста по-различна прогноза.

„Сигурно ще спечеля с неединодушно съдийско решение, защото ако кажа нокаут – няма да се случи. Ще бия с решение. Може би ще сме близо до равен. Ще е противоречив резултат. Сигурно ще мисля, че е трябвало да загубя, но ще ми дадат победата“, каза къде на шега, къде – сериозно, Люис.

„Черния звяр“, който в предишния си мач спечели именно по този начин срещу Благой Иванов – Багата, разкри срещу кого би се изправил след Латифи. „Би било страхотно ако може да е някой като Къртис Блейдс, може би реванш с Франсис Нгану. Ще видим. Не знам какво ще се случи със Стипе Миочич и Даниел Кормие, те още нямат дата. Но, ако Джон Джоунс наистина влезе в тежка категория, предполагам, че Кориме ще се пенсионира и Стипе ще се изправи срещу него, защото там ще има повече пари“.