Начало Бокс Фюри: Това е естественото ми тегло
1

Фюри: Това е естественото ми тегло

Фюри: Това е естественото ми тегло
1

Тайсън Фюри изглежда се чувства изключително комфортно в кожата си след очевидната промяна във физиката му.

Преди дни „Циганския крал“ сподели в Instagram снимка, с която обяви, че вече е 120 кг, а сега коментира причините за това.

„Не съм качвал килограми умишлено. Просто си ям правилната храна. Това е нормалното ми тегло. Особено за ръста ми, преди се опитвах да свалям до 114-115 с диети. Ядях малко, почти нищо за човек с моите размери. Джордж дойде и ми каза да ям по 5-6000 калории на ден. Сега съм в нормалното си тегло. Тренирам, ще станат 10 седмици в лагера когато дойде мачът, така че съм напълно подготвен и хидратиран и, колкото и да тежа сега, това е естественото ми тегло. В тежката категория важното е как се представяш. Не е въпрос на атлетизъм и как изглеждаш, някои от момчетата изглеждат доста странно – пълнички и нисички, високи и слаби. Но това не е от значение. Важното е какво правиш на ринга. И, ако 122 кг е теглото ми, когато вляза в него, с това ще се бия, защото съм си свършил работата, направил съм си спарингите, работих на чувал, на лапи, тичах. И всичко това – на тези килограми. А и е впечатляващо да видиш стрелката на кантара там. Той знае, че сега ще трябва да ме бута здраво. Трудно се удържа човек над 120 кг“, обясни Фюри пред радио ESPN Ню Йорк.

View this post on Instagram

This will be a battle of who got the biggest balls ??

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on

„Циганския крал“ разясни и как точно се е стигнало до промяната във физиката му. „Ям по 5-6 пъти на ден. Доста е добре. Джордж Локхарт е в щаба ми и той ми отвори очите за света на храненето и какво коства да ядеш и да пиеш. Преди бях малко от старата школа. Ядях и пиех когато бях гладен или жаден, правех го с години. Но сега нещата са малко по-научни, взех няколко човека, които разбират от тази работа повече от мен. И, да, лесно е да си в тренировъчен лагер, чувствам се страхотно. Силен и тежък съм, над 120 кг, солиден като скала“.