Начало Бокс Циганския крал поглежда към Голямата ябълка
0

Циганския крал поглежда към Голямата ябълка

Циганския крал поглежда към Голямата ябълка
0

Тайсън Фюри ще се завърне за следващия си двубой по-скоро от очакваното, като желанието на промоутъра му Боб Аръм е мачът да се проведе в сърцето на Ню Йорк – „Медисън Скуеър Гардън“.

Според американския журналист Майк Копинджър от „The Athletic“, легендарният агент е заявил, че мачът на Циганския крал ще се проведе на 7 или 21 септември, като започва работа с щаба му за договарянето на съперник. Боб Аръм даде категорично да се разбере, че иска мачът на Фюри да бъде срещу Дионтей Уайлдър, но това е малко вероятно, тъй като по всяка вероятност Бронзовия бомбардировач ще се изправи срещу Луис Ортис, когото победи през миналата година в атрактивен двубой.

В последната си среща на 15 юни Циганския крал победи Том Шварц за рунд и половина в Лас Вегас. От „Топ Ранк“ ще се опитат да му осигурят далеч по-сериозен противник за септември, за да може около него да се генерира по-голям интерес от американската публика преди реванш срещу Дионтей Уайлдър, с когото завършиха с противоречиво равенство миналата година. Сред спряганите варианти за съперник на Тайсън Фюри попадна и името на Кубрат Пулев, който се очаква да си възвърне лиценза на 22 юли.