Начало ММА Багата в компания с Хабиб, Латифи и Дъфи (СНИМКА)

Багата в компания с Хабиб, Латифи и Дъфи (СНИМКА)

Багата в компания с Хабиб, Латифи и Дъфи (СНИМКА)
0

Фотосът бе качен от шведския боец

Шведският боец в „тежка“ категория – Илир Латифи (14-8) сподели снимки от медийно събитие на UFC. Интересното е, че за главен фотос, 36-годишният боец сложи не обща снимка на шампионите на организацията, а такава, на която позира той, заедно с Благой Иванов – Багата (18-3), Тод Дъфи (9-3) и шампионът в „лека“ категория – Хабиб Нурмагомедов (28-0).

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Great time time at @dominance_mma media day @frujuice_athletics

Публикация, споделена от Ilir Latifi (@ilirlatifi) на

Всеизвестно е, че родният боец е приятел с Хабиб, като преди време самият непобеден дагестанец пусна снимка с нашенеца, заявявайки, че е Багата е негов добър приятел.

Припомняме, че Благой Иванов ще се изправи срещу Аугусто Сакаи на събитието UFC 250, което ще се проведе на 9-ти май в Сао Паоло, Бразилия. За момента нашенецът се намира на 11 позиция при най-тежките, а Сакаи е на 13 място.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".