Начало Други Миро и легендарният Стинг разбиха опонентите си в AEW (ВИДЕО)

Миро и легендарният Стинг разбиха опонентите си в AEW (ВИДЕО)

Миро и легендарният Стинг разбиха опонентите си в AEW (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, регистрира страхотен успех, в тандем с легендата Стинг и Дарби Алин. Триото надделя над „The House of Black“, част от което са Малакай Блек, Броди Кинг и Бъди Матюс в един от основните двубои на събитието „AEW All Out“, което е „Pay Per View“ („Плати, за да гледаш“).

Българинът и двамата му съотборници се поздравиха с успеха след битка, продължила повече от 12 минути в препъплената зала „NOW Arena“ в Хофман Естейтс, Илионс, САЩ.

По време на двубоя Миро направи страхотен суплекс на Бъди Матюс.

Стинг, въпреки своите 63-години, демонстрира защо е един от най-големите в този спорт! Легендата, който е 24-кратен носител на титли на сингъл и 10-кратен шампион на двойки в различни вериги в кеча, се саморазправи с Матюс и Броди Кинг в момент от сблъсъка!

Победата идва в много ценен за Миро момент. Тя е първата официална след тази срещу Итън Пейдж от квалификациите за най-новата индивидуална титла в кеча – AEW All-Atlantic!

Припомняме, че родната звезда в развлекателния спорт буквално прецака Малакай Блек и свормирания от него „The House of Black“ през миналата седмица. Тогава той се намеси в елиминационен двубой за първите в историята титли при тройките, с което спомогна за обрат в срещата и победа за съперниците на Блек и компания – „The Dark Order“ – Алекс Рейнолдс, Джон Силвър и Тен.

Враждата на Миро с Малакай Блек датира от преди повече от 2 месеца. Българинът участва в четворен сблъсък за пояса – AEW All-Atlantic. Мегасблъсъкът за титлата се проведе между четирима кечисти, тип „фатална четворка“. В него, освен Миро, участие взеха и Малакай Блек, Пак, както и Кларк Конърс от най-известната японска организация в развлекателния спорт – New Japan Pro Wrestling – NJPW.

Именно Малакай Блек попречи на Миро да спечели шампионския колан след като българинът беше поставил в своята хватка за предаване Конърс. Тогава Блек се качи на ринга и осуети плановете на родната звезда за краен успех в срещата!

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".