Начало Бокс Чарлс Мартин вярва, че пътят обратно към титлата минава през Андерсон, Дубоа и Перо

Чарлс Мартин вярва, че пътят обратно към титлата минава през Андерсон, Дубоа и Перо

Чарлс Мартин вярва, че пътят обратно към титлата минава през Андерсон, Дубоа и Перо
0

Чарлс Мартин прави планове, да стане двукратен световен шампион в тежка категория, но за разлика от други свои колеги смята, че пътят към целта минава през младите таланти в дивизията.

Не мога да върна на ринга Луис Ортиз или Адам Ковнацки, а и забравете за онази п*тка Дилиан Уайт. Той винаги се е страхувал от мен. Дионтей Уайлдър и Анди Руиз вероятно ще се бият помежду си, така че аз ще трябва да се пусна срещу някой от младоците. Тримата читави младежи в момента са Джаред Андерсон, Даниел Дубо и кубинеца – Лениър Перо. Ще се изправя срещу типовете, с които никой не иска да се бие в момента, за да докажа, че съм готов да победя всеки, за да стана двукратен световен шампион в тежка категория“, каза Мартин пред Boxing Scene.

За пръв път той се окичи с пояса на IBF, когато нокаутира Вячеслав Глазков още в първия рунд през 2016 г. Няколко месеца по-късно обаче загуби на свой ред с нокаут от Антъни Джошуа. В последствие инкасира загуба по точки от Ковнацки и бе нокаутиран от Ортиз. За последно негов опонент бе Девин Варгас през миналия септември, когато триумфира с нокаут в 4 рунд.

тагове: