Начало Бокс Дейна Уайт се изказа за шансовете Алекс Перейра да се бие с Джейк Пол

Дейна Уайт се изказа за шансовете Алекс Перейра да се бие с Джейк Пол

Дейна Уайт се изказа за шансовете Алекс Перейра да се бие с Джейк Пол
0

Дейна Уайт за пореден път е изправен пред задачата да задържи една от своите звезди в UFC, след като Джейк Пол открито заяви, че иска да се боксира с Алекс Перейра.

Босът на най-голямата MMA организация несъмнено е притеснен от зачестилата практика бивши и настоящи величия да се насочват към боксовия ринг и дори към боевете с голи ръце. Самият факт, че коментира предизвикателството на „Проблемното хлапе“ е доказателство за опасенията му.

Не знам дали дори комисията ще позволи подобен мач да се състои. Перейра ще изрита главата му на друга планета. Джейк Пол предизвиква хора за внимание. Алекс е суперзвезда в момента и Джейк го предизвиква, за да получи вниманието на медиите“, категоричен е Уайт в интервюто си за Full Send Podcast.

„Поатан“ вече стана шампион в две теглови дивизии и се е прицелил в трета, но паралелно с това признава, че боксът винаги е бил негова мечта.

Напомняме, че Франсис Нгану по подобен начин си тръгна преди година и половина, а легендите Андерсон Силва, Жозе Алдо, Виктор Белфорт, Марк Хънт и редица други вече направиха някои запомнящи се изяви в бокса.