Начало ММА Дейна Уайт: Джейк Пол никога няма да се бие в UFC

Дейна Уайт: Джейк Пол никога няма да се бие в UFC

Дейна Уайт: Джейк Пол никога няма да се бие в UFC
0

Президентът на UFC Дейна Уайт заклейми нашумелия влогър Джейк Пол. Нокаутиралият Бен Аскрен боксьор се появи на UFC 261 и отново привлече вниманието към себе си.

По време на галата влезе в конфликт с Даниел Кормие и се наложи да се намесва охраната.

„Нокаутира 40-годишна НБА звезда, като беше с 15 килограма по-тежък. Дори не знам какво да кажа за случая с Аскрен – вижте, всичко това е една огромна илюзия с цел изкарване на повече пари“, Уайт заяви на пресконференцията след галавечерта.

Гласят мач на Джейк Пол и Фюри

„Сега в момента ме питате за него и аз отговарям – той отново постигна целта си.“

„Аз изградих спорт и индустрия от нищото, той никога няма да бъде част от UFC. Не вярвам на нито една цифра от Пол и Triller. „Продажбите“ им са глупост, обявяват фалшиви приходи. Това е цирк и нищо не е реално. Той е на пазара и продава дадена стока, защото вижда, че има кой да му я купи. Всичко е бизнес и измама при него, явно му се получава добре, защото отново го споменаваме“, допълни Дейна Уайт.

За битката с Аскрен Джейк Пол обяви продадени платени гледания (PPV) от порядъка на 1,3-1,5 милиона.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.