Начало ММА Oперираха Крис Уайдман и вече се възстановява

Oперираха Крис Уайдман и вече се възстановява

Oперираха Крис Уайдман и вече се възстановява
0

Крис Уайдман се е подложил на операция и състоянието му започва да се подобрява. Бившият шампион на UFC загуби от Юрая Хол на UFC 261.

При опит за лоу кик в самото начало на мача той счупи крака си и мигновено бе откаран в болница.

Гледката на крещящия боец изглеждаше смущаваща и мнозина се запитаха какво се случва с Уайдман след галавечерта. Съпругата му публикува съобщение в социалните мрежи:

„Това беше ужасно. Луди неща се случват в живота и планове се развалят. Беше много дълъг ден, но най-после съм щастлива да видя съпруга си след операция. Всичко мина отлично и сме благодарни на Господ.“

„Сърцето ми се къса, защото знам колко много работи и се беше посветил на всяка една тренировка. Всеки ден с него ми е скъп, макар и в момента да сме в болница далеч от дома.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marivi Weidman (@mrsweidman)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.