Начало ММА Крис Уайдман счупи крака си при лоу кик

Крис Уайдман счупи крака си при лоу кик

Крис Уайдман счупи крака си при лоу кик
0

Крис Уайдман загуби от Юрая Хол на UFC 261 при официално време на срещата само 17 секунди. Причината за ранното спиране на мача е, че бившият шампион в средна категория счупи крака си.

Хол парира добре негов лоу кик и така се стигна до неприятната контузия.

Повторенията от инцидента бяха изключително неприятни за гледане, а Крис извика от болка и мигновено падна на земята.

Любопитното е, че именно по този начин Уайдман спечели срещу Андерсон Силва преди близо 8 години. Тогава „Паяка“ точно бе загубил пояса и двамата излязоха на мигновен реванш. Единствената разлика е, че единият си счупи левия, а другия десния крак.

Въпреки жестокостта на контузията, се намериха фенове да критикуват Крис, че тогава се е радвал на победата. За тях това е „карма“.

 

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.