Начало ММА UFC 261: Усман – Масвидал (НА ЖИВО)

UFC 261: Усман – Масвидал (НА ЖИВО)

UFC 261: Усман – Масвидал (НА ЖИВО)
0

Камару Усман ще защитава титлата си в полусредна категория на събитието UFC 261. Нигериецът дава реванш на Хорхе Масвидал в главното събитие на вечерта.

Двамата играха в Абу Даби миналото лято, но тогава „Геймбред“ прие битката със едва седмица предизвестие.

Сега е провел цял лагер и не му се е налагало да сваля 10 килограма за 5-6 дни.

На бойната галавечер отбелязваме голямото завръщане на публиката в Лас Вегас, САЩ.

UFC 261:

7:20 Масвидал отново започва с лоу кик. Усман финтира за тейкдаун. Размяна на десни, двамата се усмихват. Усман пуска клинична деснячка, която попада право в целта! KAКЪВ УДАР! Масвидал е на пода. Нигериецът се втурна на граунд енд паунд с чукове и претендентът е в несвяст! Победа със зверски нокаут и нова защита на пояса!

Идентично стечение на обстоятелствата с подглавния мач!

7:17 Двамата не докосват ръкавиците си. Масвидал се опита да излъже, че отново ще пробва летящото коляно. Пуска лоу кик, след който и фронт кик. Усман финтира, че ще прави тейкдаун, пуска прав.

Десен от шампиона, размяна от близка дистанция. Масвидал опитва коляно, но Усман го хваща и го праща на пода. Публиката освирква бурно, защото нигериецът заема топ позиция. Отворен гард за Хорхе. Опитва се да се измъкне, но задачата е твърде сложна. Все пак успява и двамата продължавата със страйкинг в средата на октагона. Усман изпуска за малко тежък удар с дясната си ръка. Шампионът пласира повечето удари и 10-9 в нашата карта за Усман.

7:06 Усман е готов за нова защита

7:00 Масвидал излиза

6:45 Намаюнас вкарва хай кик в брадичката на Жан. Китайката се свлича на пода, Роуз започва граунд енд паунд с удари чукове. Мачът приключва! Само 1 минута и 18 секунди игра! Първа загуба за Вейли Жан в UFC. Роуз Намаюнас печели титлата!

6:44 Вейли започва с лоу кик. Намаюнас сменя гарда, правият й влиза в действие. Непрестанно движение от двете. Нов лоу кик от шампионката.

6:40 Намаюнас е готова за действие

6:37 Вейли влиза в клетката

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.