Начало ММА Боец от UFC си намали гърдите
0

Боец от UFC си намали гърдите

Боец от UFC си намали гърдите
0

Джон Алън е използвал едногодишното си наказани в UFC, за да се подложи на необичайна операция.

През юли 2019 г. бразилецът остана без състезателни права, тъй като даде положителна проба за вещество, блокиращо естроген, като победата му над Майк Родригес беше преобразувана в “без резултат”. Боецът не отрече да е използвал веществото, но обясни, че още от тийнейджър се бори с гинекомастия – уголемяване или подуване на тъканта на гърдите при мъжете. Именно по време на едногодишното си наказание, бразилецът се е подложил на хирургична интервенция, за да се справи с проблема си.

“Постоянно отлагах операцията, защото трябваше да спра да тренирам между два и три месеца, и използвах лекарства. Всеки път, щом започнех да свалям килограми, гърдите ми се възпаляваха и приемах медикаменти. Взех и преди последния си двубой и остана в организма ми за два месеца. Тестваха ме отново 10 дни по-късно и от лекарстовто нямаше и следа. Нямах късмет и ме хванаха. Обжалвахме, обяснихме ситуацията – не печеля предимство от препарата, не се опитвам да излъжа. Наказанието беше несправедливо, но разбираме правилата”, коментира бразилецът.

Алън ще се завърне на UFC Fight Night: Хермансон срещу Ветори в събота срещу неделя българско време, като ще се бие с Роман Долидзе.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.