Начало Бокс Гласят мач на Джейк Пол и Фюри
0

Гласят мач на Джейк Пол и Фюри

Гласят мач на Джейк Пол и Фюри
0

Ютубърът Джейк Пол, който постигна три победи на боксовия ринг, макар и не срещу истински боксьори, е на път да се изправи срещу някой, който малко или много знае как точно се играе този спорт. Според думите на Франк Уорън, Томи Фюри, по-малкият брат на световния шампион на WBC Тайсън Фюри, е готов да се качи на ринга срещу „сензацията”. Двамата вече дори са започнали разговори в тази посока, а началото им е било поставено след успеха на Пол над Бен Аскрен.

Всичко е много просто – искаме да организираме този мач. Той ще вземе 50 процента от приходите и Томи ще прибере 50 процента. Ако иска да го направим, ние сме насреща”, коментира Уорън.

Джейк Пол се намира в серия от три поредни победи, но нито една от тях не е срещу истински боксьор. Томи Фюри пък има 5 последователни успеха и ако двубоят бъде уреден, той ще бъде първият професионален боксьор, който се изправи срещу влогърът. Двамата са разменили остри реплики в социалните мрежи в последно време, което допълнително подклажда възможността срещата да бъде организирана.

Джейк Пол обеща да нокаутира Кормие и получи отговор

Самият Пол наскоро предизвика Даниел Кормие за мач. Бившият световен шампион в UFC обаче не се подведе по думите му и отказа такъв двубой. Легендата в октагона определи подобна среща като безсмислена в неговите очи.