Начало Бокс Дилиън Уайт: Ще бия Нгану и на бокс, и на ММА

Дилиън Уайт: Ще бия Нгану и на бокс, и на ММА

Дилиън Уайт: Ще бия Нгану и на бокс, и на ММА
0

Топ боксьорът Дилиън Уайт отново предизвика на бой ММА шампиона Франсис Нгану. „Крадеца на трупове“ дори заяви, че може да го победи както в свои води, така и в смесените бойни изкуства.

Вероятно британецът има такова самочувствие, защото все пак Франсис не е от състезателите, които ще търсят влизане в партер.

Ако се стигне до подобен мега сблъсък, то срещата ще премине в стойка. Допълнително самочувствие би му дало, че ще се бие с малки ръкавици.

„Вярвам, че мога да го бия и в двата стила“, сподели Уайт. „Дали ще е в ММА или бокс е без значение. Нека той си избере. Ако го е страх, то в смесените боеве няма да има извинение да ме избегне.“

„Вече съм го бил извън ринга миналата година. Не е нещо особено. Нарича се „Хищника“, но по-скоро трябва да му викат „Залъгалка за бебета. Може да отиде да поплаче на шефа си, ако не иска да премерим сили“, завърши в типичния си стил Дилиън Уайт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.