Начало Бокс Тайсън засипа с похвали Конър Макгрегър (ВИДЕО)
0

Тайсън засипа с похвали Конър Макгрегър (ВИДЕО)

Тайсън засипа с похвали Конър Макгрегър (ВИДЕО)
0

Когато Майк Тайсън обяви някого за добър боксьор, то имаме пълното право да се доверим на преценката му.

В последното издание на подкаста си „Hotboxin’ with Mike Tyson“, живата легенда се изказа повече от ласкаво за единствената изява на ринга на ММА звездата Конър Макгрегър. В шоуто на Тайсън гост беше претендентът за титлата в тежка категория на UFC Франсис Нгану, като една от темите на разговора им беше преминаването на бойци в друг спорт. Това даде повод на „Железния Майк“ да се върне към 2017 г. и двубоят на Макгрегър с боксовата легенда Флойд Мейуедър младши.

„Слушай, беше шоу, но ще ти кажа какво не беше шоу – той никога не е участвал в боксов мач, нали? Не е участвал, а изкара 10 рунда срещу най-великия боксьор в последните 100 години. Замисли се… 10 рунда, вкара много удари, срещу най-добрия за последните 100 години. Направи ли нещо? Постигна ли нещо? Хората не гледат… Но виж срещу какво трябваше да се бие и виж как го направи. Представи си човек, който никога не е участвал в боксов мач, да се бие с мен. Изкарва 10 рунда и се бие с мен, истински двубой. Аз правя моето си нещо, но все пак изкарваме 10 рунда. Това е едно лошо коп*ле. Първи мач, 10 рунда срещу шампиона, най-големия в последните 50 или повече години. Пф, той е истинският победител в мача! Това е. Всичко трябваше да свърши за 1-2 рунда. Флойд трябваше да го вземе много лесно, но трябваше да се изпоти, трябваше да се бие с него. Трябваше да се справи с някой, който оказва съпротива“, каза Тайсън.

Ето и цялото издание на шоуто:

Реакцията на Конър Макгрегър не закъсня и той благодари на „Динозавъра“ за добрите думи.

„Благодаря ти, Майк. И знай, че за неизбежния реванш, със знанието, което вече притежавам за стила на Флойд, плюс уроците от стария ми боксов треньор, ще разреша пъзела и ще победя Флойд. Кълна се в живота си. Страхотно е да те видя пак, Железен Майк“, написа ирландецът в Twitter.